Categories
Epilare definitivă Oradea

Epilare definitivă IPL în Oradea

Exilite este un aparat ce foloseste impulsuri intense de lumina pulsata in scopul obtinerii celor mai bune rezultate. Tehnologia POSTLIGHTTM sustine pacientul pentru o recuperare rapida si confortabila. Acest aparat poate fi folosit pentru mai multe tratamente ale pielii.

Datorita celor 5 filtre de lungimi de unda diferite, Exilite poate acoperi o gama larga de afectiuni estetice, cum ar fi: leziunile pigmentare solare si de batranete, reducerea acneei, leziunile vasculare si fotorejuvenare, dar poate fi folosit deasemenea si pentru epilarea definitiva (pentru pielea de tip I-V).

Reducerea eficienta a petelor rosii, imbunatatirea regenerarii pielii dar si stimularea producerii de colagen din tesut, sunt tehnici si metode demonstrate stiintific pentru eficienta lor.

Durata garantata de folosire a lampii Exilite este de 200.000 impulsuri, ceea ce ofera specialistului un numar mai mare de sedinte oferite pacientilor sai, nefiind necesara cumpararea frecventa a pieselor de mana interschimbabile pentru diferite afectiuni.

Metoda Exilite este dovedita clinic si sutinuta de medicii din intreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *