Despre noi

Clinica de înfrumusețare DermaClinique Oradea

Redobândește-ți încrederea în tine!

DermaClinique Oradea este o clinică modernă de înfrumusețare și remodelare corporală, care vine în întampinarea femeilor care își doresc o reîmprospătare a look-ului lor, dorind să se simtă mereu tinere și atrăgătoare.

Echipa DermaClinique  este dedicată în asigurarea unei ambianțe plăcute, astfel încât fiecare ședință să fie un moment de relaxare și de redobândire a încrederii de sine. Cu ajutorul tehnologiei moderne, echipa noastră îți poate reda look-ul la care ai visat mereu, uitând de durerea resimtiță în procedurile tradiționale de epilare sau de costurile extrem de ridicate de remodelare corporală pe care le-ai întâlnit în trecut.

Avantajul concurențial de care se bucură clinica noastră este dat de colaborarea îndeaproape cu BTL AESTHETICS, principalul nostru partener. BTL AESTHETICS este o companie americană cu birouri și în România, specializată în cercetarea și dezvoltarea de soluții non-invazive în ceea ce privește remodelarea corporală, îngrijirea pielii și alte tratamente care țin de estetică medicală.

Vino să cunoști echipa DermaClinique Oradea pentru a-ți redobândi aspectul dorit și încrederea în tine!

DermaClinique

GALERIE FOTO